Om oss

OM FLYING START

Bli med oss på tur, og opplev noe spesielt og utenom det vanlige. Kom hjem med gode historier og opplevelser.

 

Har du lyst til å kombinere ferien med aktiveter og kultur? Liker du å lære nye ting og ha nye opplevelse? Da er våre temareiser midt i blinken for deg!

 

Reis sammen med andre som også vil oppleve noe helt nytt og skap nye vennskap.

 

Slapp av og la oss ta oss av planleggingen. Enten det er kulinariske nytelser, historiske bygg eller naturskjønne vandringer, vil du bli tatt godt vare på med Flying Start.

OM MEG

Hei! Jeg heter Mari og vil gjerne ha deg med på tur!

Og hvorfor skal du det, tenker du da? Jo, jeg har to brennende lidenskaper.

 

Jeg brenner for kunnskap! For meg er det livet! Etter 30 år som lærer har jeg endelig funnet oppskriften. Vi må ha det gøy sammen for å lære noe nytt. På turene mine får du minner for livet og nye vennskap! Som pedagog blir det aldri kjedelig å undervise engelsk, spansk og naturfag. Det blir gøy er når disse fagene og kunnskapen fra alle som deltar på turene deles. Da blir det til en kjempeopplevelse du vil ha med deg videre i livet.

 

Min andre lidenskap er å reise! Jeg har vært i mange land og elsker å oppleve nye kulturer og lære om historien bak alle disse fantastiske landene. Og det er dette jeg gjerne vil dele med deg og formidle videre til andre som også har samme interesse.

Copyright @ All Rights Reserved